Hotel | Blankenberge

Omschrijving

Hotel en brasserie gelegen in het centrum van Blankenberge.
Het hotel heeft een 40-tal kamers allemaal voorzien van een badkamer, inhoudende toilet, een wastafelmeubel en een bad of douche.
Het hotel is deels gerenoveerd in 2006 en 2010.
De huidige eigenaar en tevens uitbater wenst zich te richten op zijn core business, namelijk het uitbaten van een hotel. Zijn betrachting is op een vlotte wijze kapitaal vrij te maken en terug te betalen zodanig dat de nodige verbeteringen, renovaties versneld kunnen worden doorgevoerd en de uitbating kan worden gemaximaliseerd. Dit alles op een dusdanige manier dat alle betrokken partijen hier beter van worden.
Voor de nieuwe eigenaar staan hier tegenover een lange termijn relatie met een uitbater die beschikt over de nodige knowhow en gedrevenheid, de nodige garanties in vastgoed en een degelijke huur en huurtermijn.
De degelijkheid van het bedrijf maakt dat de huidige eigenaar liefst niet permanent afstand doet van het onroerend goed en dit op termijn terug kan verwerven, wat voor de nieuwe eigenaar resulteert in een hogere meerwaarde.
De condities of voorwaarden waarop partijen dit wensen te bereiken zijn bespreekbaar.

Met andere woorden zijn we op zoek naar een meedenkende persoon of vennootschap die kan zorgen voor de nodige liquiditeiten zonder de klassieke starheid van financiële instellingen en met alle mogelijke zekerheden voor de investeerder.

De criteria die wij hierbij vooropstellen zijn dat de uiteindelijke oplossing alle partijen respecteert en dat deze fiscaal vriendelijk is.

De nood naar groei is aantoonbaar door:
•Groeiende zakencijfers.
•De huidige bedrijfsresultaten en de prognoses naar de toekomst toe.

Adres:   8370 Blankenberge

Geografische ligging

Adres  8370 Blankenberge
Omgeving  Stad

Bebouwing

Renovatiejaar  1990
Grond oppervlakte  570 m˛
Woonoppervlakte  1775 m˛
Perceelbreedte  34 m
Perceeldiepte  15 m
Gevelbreedte  34 m
Verdieping  5

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen    Ja
Optionele informatie    Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht    
Voorkooprecht op dit goed    Nee
Verkavelingsvergunning verkregen    Nee
Print deze pagina e-mail deze pagina vraag meer informatie Pand delen