Waarom wij

Onze troeven zijn:

Klantgerichtheid, bij ons staat u als klant centraal en bent u geen nummer. Uw behoeften en wensen zijn de basis voor een specifieke oplossing.

Geen standaarden voor u: de snel veranderende vastgoedmarkt, de strakkere fiscale wetgeving en andere factoren eisen een individuele oplossing. Voor een ‘kant en klaar’ gerecht hebt u grote groepen nodig, geen specialisten.

Wij zijn gemotiveerd, flexibel, resultaatgericht en werken “op maat”. Het bewijs hiervan is ons succes , onze jarenlange relaties en ons degelijk klantenbestand.

Aangezien wij ons voornamelijk concentreren op de Belgische vastgoedmarkt optimaliseren wij onze marktkennis en reactiesnelheid, waardoor wij een voordeel hebben ten opzichte van onze collega’s.

Wij zijn een klein, flexibel en professioneel team dat op elkaar afgestemd is. Wij baseren ons op een ‘no cure, no pay’ overeenkomst zonder bijkomende kosten. Hierdoor kunnen wij werken aan gunstigere tarieven dan onze collega’s. Waar nodig doen wij beroep op specialisten in specifieke materies: juridisch, boekhoudkundig, fiscaal, etc.

Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste in ons vak. Gedurende jaren hebben wij een netwerk van betrouwbare en professionele collega’s opgebouwd waarop we kunnen rekenen.
x
x
x